Arhitectură și Finisaje

  • Home
  • /
  • Arhitectură și Finisaje

Soluții complete de arhitectură și finisaje

Sala de operație reprezintă un mediu de lucru dinamic în care comunicarea, condițiile sterile controlate, aerul filtrat și suprafețele dezinfectate au un rol foarte important.

Oferim soluții la cheie pentru sălile de operație, care includ sisteme de pereți, sisteme de tavane, uși și sisteme de iluminat.

Siguranța materialelor utilizate

Oțel inoxidabil

Panourile de pereți și de tavane sunt fabricate din tablă din oțel inoxidabil (304/316), aluminiu sau oțel galvanizat. Oțelul inoxidabil este cel mai utilizat datorită avantajelor atât din punct de vedere tehnic cât și economic. Oțelul acoperit cu pulbere este disponibil în diferite culori, este ecologic și rezistent.

Înveliș antibacterian

Acoperirea antibacteriană prin tratament cu ioni de argint protejează permanent și fiabil pereții și plafoanele împotriva bacteriilor precum Escherichia coli, Salmonella, Legionella, Listeria și altele.

Acoperirea antibacteriană este încorporată în produse la momentul producerii, acestea fiind curate și sigure.

Sticlă

Pereții și ferestrele din sticlă sunt instalate odată cu pereții. Ferestrele pot fi realizate cu jaluze automate integrate în interior sau cu sistem tactil de autoîntunecare. Se pot imprima diverse imagini grafice. 

Protecție radiologică

Atunci când este necesară o protecție radiologică, în partea din spate a panourilor și a structurii de susținere, se utilizează plumb la grosimea adecvată.

Soluții pentru o viață mai bună…

Soluții complete

Sisteme modulare de pereți pentru săli de operație 

Panourile pentru sălile de operație sunt realizate din două foi metalice, pliate în jurul marginilor ramei metalice.

Panoul este umplut cu vată minerală de înaltă densitate de 100 kg/m³.
Cadrul este în formă de canal și acoperă în totalitate interiorul panourilor.

Sisteme modulare de pereți vitrați cu jaluzele integrate

O cerinţă esenţială în organizare şi funcţionarea secţiilor şi compartimentelor de anestezie şi terapie intensivă din unităţile sanitare, este de a supraveghea permanent pacienţii aflaţi în stare critică conform Ordinului 1500 din 24 noiembrie 2009.

Sisteme de tavane pentru săli de operație și camere curate

Panoul este umplut cu vată minerală de înaltă densitate de 100 kg/m³, prin urmare, întreaga sală de operație reprezintă un element solid de tip monobloc.

Sisteme de uși pentru spitale

Sistemele de uși pentru spitale sunt fabricate din materiale durabile cum sunt inoxul, aluminiul sau HPL-ul, și prezintă diferite caracteristici în funcție de sectorul deservit.

Sisteme de iluminat speciale pentru spitale

Sistemele de iluminare au fost special concepute pentru a asigura confortul pacientului dar și a personalului medical, oferind o lumină adecvată la capul pacientului.

Acestea pot fi instalate ca sisteme independente sau în combinație cu rampele pentru gaze medicale.

Sisteme de iluminat pentru camere curate

Lumină recomandată pentru camere curate – săli de operație.

Sistemele de iluminat sunt acoperite cu înveliș antibacterian care elimină și protejează împotriva microorganismelor.